петак, 8. јул 2022.

Putin: Kada sam 1999. video Srbe od 19 godina, kako ginu braneći svoju zemlju, od najveće sile u istoriji sveta – bilo mi je jasno, šta nas Ruse čeka!

– “Srbi su jedini beli narod, koji je nakon 1945. pucao na Amerikance i na koje su Amerikanci pucali!

Srbi su ušli u oružani sukob sa SAD-om i NATO-paktom, onda kada se Rusi ni Kinezi nisu usuđivali sa njima ući ni u diplomatski sukob!

Nikad u istoriji čovečanstva veća sila nije napala manju!


Nikad nije bila veća nesrazmera u vojnoj snazi, ekonomskoj moći i broju stanovnika nego u tom ratu 1999. godine!

Nikakva protivteža Americi nije postojala, lik simpatičnog pijanog Rusa iz tadašnjih holivudskih filmova, jako dobro otelotvorava uticaj, koji su na svetska dešavanja imali Rusija i Jeljcin.

O Kini, niko ozbiljno nije ni razmišljao.

Ipak, u takvim okolnostima jedan narod, jedna zemlja imali su hrabrosti da Americi kažu “ne”.

10 godina Amerika će potrošiti na taj narod.

10 godina je Amerika vodila rat protiv te zemlje – ekonomski, propagandni, psihološki, hibridni, neokortikalni, psihotronički, a 1999. i oružani.

Srbija je na pogrešnoj strani istorije bila samo onda, kad su istoriju pisali pogrešni.

I 1914. se činilo da je Srbija na pogrešnoj strani i 1941. i 1999.

Istorija se neprestano ponavlja, ludačka potreba zapadnjačke civilizacije za posedovanjem i osvajanjem odvlači milione u smrt.

Najveća svetska carstva, Rimsko, Vizantijsko, Franačko, Osmansko, Habsburško, Nemačko… jurišala su na Srbiju, na vrhuncu svoje moći.

Tih carstava odavno nema, a Srbi su još uvek ovde.

Kosovo čak i danas stoji, kao nadgrobni spomenik i dokaz da zapadnjačke elite nisu spremne izvuči pouke iz krikova umirućih, u burnoj prošlosti Balkana.

Srbi će im to oprostiti.

Istorija neće – naglasio je hrvatski istoričar Šarić i dodao, 2014. predsednik Putin je u svom govoru pred ruskom Dumom prilikom prisajedinjenja Krima matici Rusiji otkrio, da je tokom agresije NATO pakta na Srbiju, shvatio kakva je sudbina namenjena Rusima.

Tih 10 godina, u kojima su se američki establišment i zapadni centri moći opsesivno bavili Srbima, dali su mogućnost Rusiji, da se konsoliduje i ponovo uzdigne, Kini da se izrodi u svetsku silu.

Bilo je to 10 godina, koje su izrodile novi multipolarni poredak.

To su tih 10 godina, koje su spasile svet!” 

Нема коментара:

Постави коментар

Srbski tragovi po Rumuniji

Kada nas Srbe hoće da uvrijede kažu nam da smo Vlašine. Izgovore to onako baš sočno i punih usta. Vlašina je uvećanica (augmentativ) od rije...